• TUZU BİBERİ şubesinin lokasyonu için Genel Merkez ve Franchise Sahibi birlikte karar verir. Uygun yer ve dükkan bulunması, kapasitenin hedeflenen ciroya uygun olup olmaması önemlidir.
• TUZU BİBERİ şubesi için minimum 70 m2 kapalı alan ve minimum 80 m2 bahçe olmak üzere minimum 150 m2 alan olmalıdır.
• Bir TUZU BİBERİ mekanı için ideal kuver sayısı 120 ile 200’dür. Mekanın kahvaltıya uygun lokasyonda olması gerekmektedir.
• TUZU BİBERİ şubelerinde sigara içilebilecek bir açık alan muhakkak olmalıdır. Bahçe alanının mağazanın ön kısmında olması tercih edilmektedir. Şubenin lokasyonunun, yaya sirkülasyonun yoğun olduğu bir yer olmasına dikkat edilmelidir.
• Şubenin cephe genişliği en az 10 metre olmalıdır.
• Şubenin girişi basık olmamalıdır.
• Merdivenle inilen bir bahçe alanı tercih edilmemelidir.
• Düzayak giriş tercih sebebidir.