Biz Kimiz ?

Biz Türkiye’nin en iyi kahvaltı mekanları arasında yer alan, 40 çeşit ege zeytinyağlıları ile lezzetine lezzet katan, ve şimdi mangal lezzetleriyle giderek büyüyen İzmir’in göz bebeğiyiz.

Vizyonumuz

Müşteri memnuniyeti ile fark yaratarak, sektörde ilk tercih edilen marka olmak... Güleryüzlü ekibimizle, Türk - Osmanlı ve Ege Kültürünü en iyi şekilde yaşatmaktır.

Misyonumuz

Çalışanları, üreticisi ve tedarikçileri ile birlikte büyümeyi tüketicisi ile bütünleşerek söz sahibi olan bir bölgesel güç olmayı çalışanları ile birlikte arttırmak ana hede belirlenmiştir.

Tuzu Biberi olarak hedemiz ve felsefemiz çevreye ve doğaya önem veren, insan kaynağını dikkatle değerlendiren her zaman arge çalışmaları ile kendini ve ürünlerini geliştiren bir grup olmaktır.

Tuzu Biberi Lezzetleri

Kahvaltı

‘Günün her saati, sağlıklı, güvenilir ve keyifli bir şekilde kahvaltı yapılabilmeli’
fikrinden yola çıkarak mutluluk veren lezzetlerin peşine düştük.
Tulum peynirimizi Fethiye’nin Seki yaylasından, çam balımızı Marmaris’ten, %100
doğal koşullarda üretim yapan Ahmet Ağabey’den aldık. Lorlu karadutsuz kahvaltı
olmaz dedik, Tire’nin katkı maddesi içermeyen, meşhur mis kokulu reçellerini bulduk.
Karadeniz’in muhlamasına Ege havası aldırdık ve beğeninize sunduk…
Biz size sevgiylekahvlatı hazırladık, siz bizi sahiplendiniz.
Yanımızdan mutlu ayrılmanız için ilk günkü heyecan ve titizlikle çalışmaya devam
ediyoruz. Biliyoruz ki;
‘Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı’

Ege Zeytinyaglıları

Merkez mutfağımızda ustalarımız tarafından hazırlanan zeytinyağlı çeşitlerini; her gün
taptaze bir şekilde şubelere gönderiyoruz.
Yaklaşık 40 çeşit zeytinyağlı seçeneğiyle, İzmirlilerin damak zevkine uygun tatlar
hazırlayıp, sunuyoruz.
Yapılan çalışmalar ile, her yıl yeni lezzetlerle menümüzü zenginleştiriyoruz.

Mangal

İzmir’in en iyi etlerini bu işin ustalarına emanet ettik. Özel soslarımız ile 72 saat
marine ettik. İzmirliler kahvaltıdan, akşam yemeğine kadar en iyisini hakeder deyip,
mangal konusunda da beğenileri kazandık.